ΠΟΕ ΔΟΥ

Κυριακή,24 Οκτωβρίου 2021

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΠΟΕ-ΔΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

E-mail Εκτύπωση PDF
ΣΥΛΛΟΓΟΙ
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΚ. E-MAIL
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ Δ.ΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 30100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ –ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΡΕΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δ.ΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΓΟΥΝΑΡΗ 172 ΑΡΓΟΣ 21200 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΑΡΚΑΔΙΑΣ – ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Δ.ΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ 4 24100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΑΡΤΑΣ- ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΕΡΛΕΡΕΣ ΚΩ/ΝΟΣ ΔΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΑΤΤΙΚΗΣ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 20 ΑΘΗΝΑ 10672 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΑΧΑΪΑΣ-ΗΛΕΙΑΣ-ΖΑΚΥΝΘΟΥ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΚΑΒΒΑΘΑΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΔΟΥ ΠΥΡΓΟΥ 26222
ΒΟΙΩΤΙΑΣ –ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ Δ.ΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΟΥΡΑ ΔΥΟ ΔΕΝΤΡΑ 34100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ Δ.ΟΥ ΡΟΔΟΥ ΚΛΑΥΔΙΟΥ ΠΕΠΕΡ 57 ΡΟΔΟΣ 85100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΕΒΡΟΥ ΚΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΥΕΔΔΕ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 68100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΗΜΑΘΙΑΣ-ΠΙΕΡΙΑΣ-ΠΕΛΛΑΣ ΝΑΣΙΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ Δ.ΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Δ.Κ. ΣΤΑΜΚΟΥ 20 58100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ –ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – ΚΙΛΚΙΣ-ΧΑΛΚΙΔ. ΚΟΥΠΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ 52 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 54635 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ.ΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 6 46100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΝΑΤΣΙΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Δ.ΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΥΕΓΕΡΤΟΥ ΔΟΜΠΟΛΗ 30 45332 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΚΑΒΑΛΑΣ – ΔΡΑΜΑΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΠΑΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.ΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 22 50200 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗ ΚΩ/ΝΑ Δ.ΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 49100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΚΟΖΑΝΗΣ –ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ΥΕΔΔΕ ΚΟΖΑΝΗΣ 50200 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Μεγ.Αλεξάνδρου 37-Λάρισα 41222 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΛΕΣΒΟΥ –ΧΙΟΥ ΠΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΛΑ Δ.ΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 8 81100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΞΑΝΘΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Δ.ΟΥ ΞΑΝΘΗΣ 67100 v Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΙΤΑΝΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ Δ.ΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 1 69100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΣΑΜΟΥ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Δ.ΟΥ ΣΑΜΟΥ – ΣΑΜΟΣ 83100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΣΕΡΡΩΝ ΝΑΥΡΟΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΟΥΣΕΡΡΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ζ΄ΣΕΡΡΕΣ 62125 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΔΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΚΟΛΟΚ/ΝΗ &ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ 42100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ-ΦΩΚΙΔΑΣ ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.ΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΝΑΡΗ & ΑΝΘΗΛΗΣ 35100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΧΑΝΙΩΝ – ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΜΠΕΡΤΣΟΥΛΑΚΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ Δ.ΟΥ ΧΑΝΙΩΝ 73134 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.