ΠΟΕ ΔΟΥ

Τρίτη,20 Φεβρουαρίου 2018

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΠΟΕ-ΔΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

E-mail Εκτύπωση PDF
ΣΥΛΛΟΓΟΙ
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΚ. E-MAIL
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΑΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ.ΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 30200 Bill­­ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ –ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΡΕΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δ.ΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΓΟΥΝΑΡΗ 172 ΑΡΓΟΣ 21200 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΑΡΚΑΔΙΑΣ – ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Δ.ΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ 4 24100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΑΡΤΑΣ- ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΚΙΖΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΟΥ ΑΡΤΑΣ, Μ. ΣΚΟΥΦΑ 6 ΑΡΤΑ 47100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΑΤΤΙΚΗΣ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 20 ΑΘΗΝΑ 10672 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΑΧΑΪΑΣ-ΗΛΕΙΑΣ-ΖΑΚΥΝΘΟΥ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΚΑΚΟΛΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΟΥ Α΄ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ 84-86 ΠΑΤΡΑ 26222
ΒΟΙΩΤΙΑΣ –ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ Δ.ΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΟΥΡΑ ΔΥΟ ΔΕΝΤΡΑ 34100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ Δ.ΟΥ ΡΟΔΟΥ ΚΛΑΥΔΙΟΥ ΠΕΠΕΡ 57 ΡΟΔΟΣ 85100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΕΒΡΟΥ ΒΟΥΔΟΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Δ.ΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 68100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΗΜΑΘΙΑΣ-ΠΙΕΡΙΑΣ-ΠΕΛΛΑΣ ΝΑΣΙΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ Δ.ΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Δ.Κ. ΣΤΑΜΚΟΥ 20 58100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ –ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΔΟΕ ΚΡΗΤΗΣ ΠΛ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ ΕΝ.ΛΙΜΑΝΙ 71202 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – ΚΙΛΚΙΣ-ΧΑΛΚΙΔ. ΚΟΥΠΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ 52 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 54635 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ.ΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 6 46100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΝΑΤΣΙΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Δ.ΟΥ Α΄Β΄ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΥΕΓΕΡΤΟΥ ΔΟΜΠΟΛΗ 30 45332 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΚΑΒΑΛΑΣ – ΔΡΑΜΑΣ ΚΟΛΣΟΥΖΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ.ΟΥ ΔΡΑΜΑΣ 66133 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΠΑΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.ΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 22 50200
ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΦΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δ.ΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 49100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΚΟΖΑΝΗΣ –ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ Δ.ΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ 50200 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΗΤΡΟΥΛΙΑ ΕΛΕΝΗ Δ.Ο.Υ. Β΄ ΛΑΡΙΣΑΣ ΡΟΥΣΒΕΛΤ &ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ 41110 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΛΕΣΒΟΥ –ΧΙΟΥ ΠΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΛΑ Δ.ΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 8 81100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΒΑΙΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Δ.ΟΥ Β΄ΒΟΛΟΥ, ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 1 38333 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΞΑΝΘΗΣ ΤΣΑΟΥΣΕΛΗ ΕΛΕΝΗ Δ.ΟΥ ΞΑΝΘΗΣ 67100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Δ.ΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 1 69100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΣΑΜΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Δ.ΟΥ ΣΑΜΟΥ – ΣΑΜΟΣ 83100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΣΕΡΡΩΝ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΔΟΥΣΕΡΡΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ζ΄ΣΕΡΡΕΣ 62125 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΔΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΚΟΛΟΚ/ΝΗ &ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ 42100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ-ΦΩΚΙΔΑΣ ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.ΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΝΑΡΗ & ΑΝΘΗΛΗΣ 35100 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΧΑΝΙΩΝ – ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΜΠΑΧΟΥΝΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ Δ.ΟΥ ΧΑΝΙΩΝ 73134 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.