ΠΟΕ ΔΟΥ

Σάββατο,20 Απριλίου 2024

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: Αρχείο - Δελτία τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕ ΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΚΕ. 09/01/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕ ΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΚΕ. 09/01/2012

E-mail Εκτύπωση PDF

 

ΑΘΗΝΑ 10-1-2012

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο των εφοριακών, έθεσε η ηγεσία της ΠΟΕ – Δ.ΟΥ στην συνάντηση που έγινε με την Γενική Γραμματέα του Κ.Κ.Ε. κα Αλέκα Παπαρήγα, την 9-1-2012 στα γραφεία του Κόμματος στον Περισσό.

            Αναφέρθηκαν στην επίθεση που δέχθηκε και συνεχίζει να δέχεται ο κλάδος, όχι μόνο στις αμοιβές αλλά και σε θέματα που αφορούν την αξιοπρέπεια του από μεριάς των Κυβερνήσεων τα τελευταία δύο (2) χρόνια και «συγκεκριμένων συμφερόντων», ούτως ώστε να διευκολυνθεί η είσοδος των ιδιωτών στις ελεγκτικές και εισπρακτικές υπηρεσίες των ΔΟΥ, μέσα από την απαξίωση των φοροεισπρακτικού μηχανισμού και του έργου που επιτελεί.

            Η Γενική Γραμματέας κ. Αλέκα Παπαρήγα αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων της ΠΟΕ –ΔΟΥ, την οποία και «κάλεσε να γίνουν οι άνθρωποι που θα διαφωτίσουν το λαό για το που βρίσκεται πραγματικά το πρόβλημα».

            Ο πρόεδρος της ΠΟΕ –ΔΟΥ, Χαρ. Νικολακόπουλος εκ μέρους της ΠΟΕ –ΔΟΥ ευχαρίστησε την κ. Παπαρήγα για την άμεση ανταπόκριση, τόσο στο κάλεσμα της ΠΟΕ – ΔΟΥ, όσο και στην αναγνώριση των δίκαιων αιτημάτων του εφοριακού κλάδου.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     Χ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                              Ρ. ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ