ΠΟΕ ΔΟΥ

Παρασκευή,26 Απριλίου 2024

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: Αρχείο - Δελτία τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20.12.2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20.12.2011

E-mail Εκτύπωση PDF

Aθήνα 20-12-2011

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

 

            Η ΠΟΕ –Δ.Ο.Υ. με αφορμή το θέμα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με το Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) δηλώνει ότι :

 

  1. 1.Δεν θα δεχθούμε να γίνουν οι Εφοριακοί, οι αποδέκτες της κοινωνικής δυσαρέσκειας για το χαράτσι αυτό. Δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπούν οι Εφορίες, σε στόχους των επιθέσεων που θα προκληθούν .

 

  1. 2.Δεν αποδεχόμαστε να συνεχιστεί η στοχοποίηση του κλάδου, μέσω αδιαφανών υποκειμενικών κρίσεων και πιθανών προβλημάτων που θα δημιουργηθούν, από αυτές τις κρίσεις.

 

  1. 3.Προτείνουμε να δημιουργηθεί ειδικό έντυπο αίτησης εξαίρεσης, που θα αναγράφονται συγκεκριμένα οι λόγοι εξαίρεσης από το (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) και να αποστέλλεται στην Γ.Γ.Π.Σ., είτε ηλεκτρονικά απευθείας από το φορολογούμενο, είτε από τα Κ.Ε.Π., είτε μέσω της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. και να λαμβάνει απάντηση από την Γ.Γ.Π.Σ. (μετά την διασταύρωση των ηλεκτρονικών αρχείων που διαθέτει) στο σπίτι του ο κάθε πολίτης.

 

 

 

  1. 4.Πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να σταματήσουν οι πειραματισμοί και οι προχειρότητες και να αντιμετωπισθούν οι φορολογικές υπηρεσίες με την σοβαρότητα που απαιτεί η συγκυρία.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

       Χ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                                                               Ρ. ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ